Αγαπητοί συνάδελφοι η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, διοργανώνουν την 4η Ημερίδα, με τίτλο «Νοσηλευτική Αξιολόγηση του Παιδιού: Υγιές ή Άρρωστο;».

Στόχος της Ημερίδας είναι η κατάδειξη της σημασίας της Νοσηλευτικής Εκτίμησης του Παιδιατρικού ασθενούς, καθώς αποτελεί τον θεμέλιο λίθο στην ποιοτική παρεχόμενη φροντίδα. Η αξιολόγηση του παιδιού από τους Νοσηλευτές για την φύση του πραγματικού ή του δυνητικού προβλήματος υγείας του, τους δίνει την δυνατότητα σχεδιασμού ολιστικής και οικογενειοκεντικής νοσηλευτικής φροντίδας, η οποία στηρίζεται στη συστηματική και τεκμηριωμένη εκτίμηση ανά σύστημα σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Ο παιδιατρικός νοσηλευτής, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στο εργασιακό του περιβάλλον, διαθέτει ευαισθησία, ειλικρινές ενδιαφέρον, επιστημονικότητα και  θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια του παιδιού και την ποιότητα στην παρεχόμενη φροντίδα στο νοσηλευόμενο παιδί και στην οικογένειά του.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά για να ανταλλάξουμε απόψεις και βιωματικές εμπειρίες.

 

afisa nosileytiki axiologisi paidiou

FOLLOW US ON

Top