Skip to main content
Ημερ/νία:
19 Ιουνίου, 2024
Διεύθυνση:
Apollo Resort, Αίγινα
€ 180

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής υποστηρίζοντας τους παιδιατρικούς νοσηλευτές της χώρας μας και συναισθανόμενη τη βαθύτερη ανάγκη για ανακούφιση από τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία, οργανώνει το 1ο Summer School, στο ιστορικό νησί της Αίγινας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών του νησιού, το οποίο εστιάζει στην ευεξία και ψυχική ενδυνάμωση των παιδιατρικών νοσηλευτών.

Στόχος της ξεχωριστής αυτής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των νοσηλευτών για την προαγωγή της ατομικής τους ευεξία, με την εφαρμογή μεθόδων ατομικής φροντίδας, ψυχικής ενδυνάμωσης και προσωπικής ευφορίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στον ίδιο τον παιδιατρικό νοσηλευτή όσο και τις Νοσηλευτικές Διευθύνσεις, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη διεξαγωγή αντίστοιχων προγραμμάτων.

Σας περιμένουμε όλους, για να ζήσουμε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφέροντας στους εαυτούς μας σωματική και ψυχική ανάταση, ώστε να παρέχουμε στους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους τη βέλτιστη δυνατή φροντίδα.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Νοσηλευτικής

Β. Μάτζιου

*με την εγγραφή, θα σας αποσταλεί email με link για να πραγματοποιήσετε την κράτηση του δωματίου στο ξενοδοχείο.

Συμπλήρωση φόρμας μελών ΕΕΠΝ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Συμπλήρωση φόρμας μη μελών ΕΕΠΝ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Μοιραστείτε το άρθρο